duminică, 9 noiembrie 2008

Pentru ca...


N-au mijloc.
E titular Magera.
Mereu asteapta Dinamo cu "surle si trambite".
I-a arbitrat un aradean.
N-a fost eliminat Izvoranu.
La 0-2 au incetat sa mai spere.
La 0-2 aveau 5 fundasi care se plimbau.
La 0-2 le plecau fanii.
Radeau de Cristea si el le-a pus capac.
Radeau de Torje si el a fost cel care-a ras la urma. Mai bine.
S-au crezut "Arhangel".
Au scandat "cine fura? dinamo! si ce le facem? ii futem in gura!".
S-au grabit.

7 comentarii:

Cristian Vicol spunea...

Just one question...Cum poate sa itzi placa Dinamo? I mean for fuck sake au fost echipa lu secu si au ramas una dinc ele mai favorizate echipe din divizia A. Nu neaparat din cauza meciului de aseara dar se stie k rareori Dinamo castiga campionatul fara blaturi sau arbitrii...Iar torje e un gunoi. Cele 6 pct ale lui poli sunt castigate pe merit...

Unknown spunea...

Desi tii cu o echipa din capitala, perceptia ta despre fotbal e extrem de provinciala!

Valabil si pt tine si pt alti "timisoreni".

daimon spunea...

mai tii minte meciul din 2002, tot contra lui Poli? probabil nu. dupa el, ar fi cam greu sa mai pasesti in orasul asta cu fruntea sus..

.. cred ca in meciul ala s-a dat o noua definitie notiunii de FURT ..

.. and nothing else matters. Dinamo, ca echipa, ar trebui interzisa. retroactiv.

Laura Teodora spunea...

Ok, am auzit de mii de ori tot ce imi ziceti voi si chiar mai multe. E democratie, for suck sake, right? Tin cu cine vreau si merg cu capul ridicat pe strada din cauza asta. Chestia asta nu ma face pe mine mai mult sau mai putin educata ori timisoreanca. Plus ca dupa ce am auzit si-am citit toate cele din albumul national "Istoria Poli-Dinamo and all the way back", am decis ca sunt un fan Dinamo de cand am inceput sa inteleg eu fotbalul. Aka 2003. Atat. Eu nu cunosc alte antecedente. Ma intereseaza doar ce e si ce va veni. You all, care dati in mine cu rosii ca intr-un actor prost, ma faceti sa vreau sa-mi iau talpasita odata din Timisoara caci I don't feel welcomed here with my own ideas.
PS. Plus ca asta e un blog iar subiectivismul domneste aici ca la el acasa.

daimon spunea...

no, mergi atunci :)

faza-i ca si in ziua de azi mai vin anumite marsavii din partea Dinamo.

dar asta nu ne impiedica sa ne intelegem in afara spatiului fotbalistic ..

Unknown spunea...

1. Nu apela la democratie atunci cand aperi Dinamo!

2. A fi timisorean si a tine cu Dinamo e ca si cand un hot ar intra la tine in casa, ti-ar bate mar parintii, ti-ar fura toti banii, dar tu l-ai lua de sot pt ca "are ochi frumosi". Si dupa ceva timp, te duci la parintii tai si le razi in fatza: "Ha! Ha! Ce v-o tras-o!"

3. Daca simti ca te regasesti mai bine in fotbalul dambovitean, ai la dispozitie doua alternative mult mai bune dpdv. moral: Progresul si Sportul.

Laura Teodora spunea...

@Gabi: Nu apelam la democratie ca sa apar Dinamo ci ca sa-mi justific libera alegere. Mai mult, locuiesc sub acelasi acoperis cu un polist care mi-a dat viata si care reuseste sa ma respecte pentru alegerea mea. Sa stii, doar pentru ca sunt dinamovista, nu am o dunga rosie pe buletin.