duminică, 7 decembrie 2008

Doar noi avem voie sa ne tragem suturi in fund.

Cat de mult ne place sa ne plangem de tara si popor? 101%. Cat de mult ne place sa observe si altii ca intr-adevar avem motive sa ne plangem? 0%.
Dupa modelul "hai sa filmam orfelinatele din Romania ca sigur gasim al mai negru rahat", Burger King si-au gasit maramuresenii care sa le furnizeze actori pentru noul spot. Nu, nu a fost ca sa-i instareasca. Ci ca sa-i denigreze. Au luat o mana de oameni ai non-urbelor si i-au pus fata in fata cu doua preparate fast food de care n-a auzit nici primarul. Big Mac si Whopper. Garantez ca dupa lamurirea data, inca sunt 50% care tot nu stiu ce sunt amandoua. Multumita bunastarii mele din zona abdomenului, va explic dictionareste: Whopper e un burger in chifle pe modelul tuturor sandwich-urilor fast facute care se diferentiaza prin.. Marime si deci, aport caloric. Cam atat.
Se iau cele doua bunataturi, una bucata taran si o camera de filmat. Rezulta astfel una dintre cele mai ofensatoare reclame nu doar pentru neamul roman, ci pentru omul simplu in general. Si pentru a incorona succesul gastro-publicitar, se presara un titlu subtil. Whopper virgins.
http://www.youtube.com/watch?v=aqmck0PU4KU

Burger King, tocmai v-ati pierdut un client... fidel, na, ce ma costa sa recunosc?

3 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

un planset general se aude in tara asta. plansetul neputintei...

Anonim spunea...

Vedeti raspunsu http://www.youtube.com/watch?v=3qYlExxr3ok

Anonim spunea...

buna seara domnisoara,

Uite, un cadou de Sarbatori, cu cel mai mare drag> http://gerhaldernst.wordpress.com/2008/12/08/adevar-sau-provocare-despre-santa-claus/