luni, 22 iunie 2009

The Russell Girl


De obicei, the X's girl/boy e folosit pentru a arata un om mic, nebagat in seama, caruia probabil nu i se cunoaste numele pentru ca nici nu s-a prea facut cunoscut in comunitate. Sarah Russell ajunge sa fie numita 'the Russell girl' dintr-un motiv special si ocult pana putin dincolo de jumatatea filmului.
Sarah, de 23 de ani, afla singura ca sufera de leucemie si e convinsa ca trebuie sa se descurce pe cont propriu cu greul bolii pentru ca 'good things happen to good people and bad things happen to mean people'. Mai ascunde si o alta boala, ce dureaza de peste 6 ani. Boala numita vina. Vina ca fetita vecinilor, Jenniffer, a murit in timp ce ea avea grija de toti cei trei copii ai familiei Morrissey.
Tragedia Sarei si suferinta care o cauzeaza mamei lui Jennifer o data cu intoarcerea ei in orasul natal se impletesc cadru cu cadru. Sarah are nevoie sa nu mai fie menajata si sa fie pedepsita cumva ca sa scape de toata culpa ce-o simte. Lorrainne Morrissey nu poate uita, nici dupa 6 ani, iar toata durerea ei ii afecteaza relatia cu sotul si cu cei doi fii. In finalul filmului, cele doua se vor ajuta reciproc sa se salveze. De durere, de boala, de vina. Iar the Russell girl va deveni Sarah, fata ce merita pomenita pentru ca iubeste, lupta, spera.

0 comentarii: