duminică, 1 martie 2009

Cranţ-cranţ neadecvat Champions League


Duminică, ora 18:00, în viitor. Pe nu chiar ovalul de beton din Gruia. Prima lecţie de europenizare prin fotbal în Ardeal. Titlul seminarului: Cum să respecţi interzicerea seminţelor.
În numele unei scurte prezenţe 'direct în grupele CL', oficialii Clujului au convenit să baneze 'rozătoarele' ca să-şi educe suporterii, deja binecunoscuţi pentru civilizaţtia de care dau dovadă. Atunci când rup garduri, smulg scaune etc. Prin două rânduri care comunică sistarea sportului naţional, atât al microbiştilor cât şi al navetiştilor. Urmează să vedem care este alternativa care le este oferită fanilor alb-vişiniilor, celor cu nume şi renume. Pentru că două pachete de 3 lei ţineau câteva zeci de danturi ocupate în cele 90 de minute. Acum, înjurăturile nu vor mai scăpa doar printre dinţi ci din guri larg deschise.

2 comentarii:

daimon spunea...

Şi totuşi aveam senzaţia că publicul e mai civilizat şi că nu înjură cu atâta patos p-acolo :)

Laura Teodora spunea...

De ce o aveai? Eu am vazut un meci la ei "acasa", din propriile randuri iar suporterii lor nu mi-au parut cu nimic mai presus de decat ai altora. La urma urmei, toti sunt fani de fotbal, fie ca sunt din Craiova, Cluj ori Timisoara.