sâmbătă, 4 iulie 2009

John si Yoko, la mine acasa!


Ba chiar la mine in camera. Sunt doi hamsteri pitici care s-au cuibarit in dezordinea din camera mea si se simt bine. Stiam ca vor sosi. O stiam de cateva zile. Dar grea mi-a fost decizia cand a trebuit sa le aleg numele. Vroiam sa poarte numele unui cuplu cu influenta, poate chiar faimos.
Am pornit de la "Coca" si "Cola" dar mi-a trecut prea repede. Si nici nu era un cuplu de succes ci un cuplu de cuvinte genial culese. Vroiam ceva mai profund si nu neaparat comercial. Apoi am trecut prin "Marc Antoniu" si "Cleopatra", dar tata mi-a spus ca adoarme pana-i numeste asa. Si m-am oprit la ceva scurt si tare. Sticlutele mici sunt hamsterii iar esentele tari sunt numele John Lennon si Yoko Ono.

Aici sunt micutii mei hipioti:
Yoko:Si John:

Si un mic bonus, John cu limbuta scoasa:


5 comentarii:

gorro spunea...

Frumoşi hamstereii! Să fie sănătoşi, să crească mari şi vânjoşi (aiurea) şi să te bucuri de ei cât mai mult timp.

Anda spunea...

Frumosi :X :D

cucu-bau spunea...

vaaaai....(puncte puncte...anca scoate sunete pitigaiate de chitz-chitz, din-alea pe care oamenii le fac cand vad bebelashi, doar ca mie nu-mi plac bebeii deloc, in schimb lu john si yoko le-as face serenade zilnic si i-as poza non-stop)....gata dulcegareala, sa creasca hipiotii mari si sa mance intr-o zi la morcovi cat altii intr-un an :P

p.s. parca john e mai pe gustu meu, limbutza aia arata ca are atitudine ;))

Pockerface spunea...

Ai si o poza cu pisica?!
*LOL*
nuuuu... serios: sa-ti faca numa bucurii ;-)
sau sa ai parte de bucurii cu ei...
sau asa... ma rog :-P

Oana spunea...

O sa-i vad in curand. De-abia astept. :P